Go down
Sproću svega
Posts : 10
Join date : 2017-10-08
View user profile

Quo vadis Drugo Selo? Empty Quo vadis Drugo Selo?

on Mon Oct 09, 2017 5:44 pm
Dakle dragi moji građanski inicijativci osjećam potrebu načeti temu uvjetno rečeno "članstva" i pojedinačnog angažmana odnosno doprinosa svakog od nas zajedničkim ciljevima kroz prizmu platforme koju smo za sada samo kolokcijalno nazvali Drugo Selo. U ovom trenutku imam osjećaj da nemamo gotovu nikakvu konzistentnost niti entuzijazam koji nas je nosio tokom predizbornog vremena. Dakako, mnogi će ustvrditi kako je to očekivano ali osobno ipek ne pristajem na takav rasplet barem ne na ovaj i ovakav način. Prvenstveno iz razloga jer smatram da je najmanje što čovjek može učiniti jest da bude iskren prema sebi i nama Rolling Eyes i to na način da se ne pravimo blesavi nego jasno i glasno kažemo vidimo li se i na koji način u svemu ovome. Oni koji ne mogu, spriječeni su, nemaju vremena, neće ili ne žele iz nekog razloga neka to jasno kažu (ovo govorim i pišem isključivo i jedino u svoje osobno ime) te na taj način omoguće da stvorimo pravu sliku tko smo, što smo te koliko nas ima spremnih da radimo zajedno na ovoj našoj priči. Osobno ne bi volio da se dogodi egzodus i rasipanje ali i to je bolje od kvazi prisutnosti koja se oslikava po tome što je netko član WA grupe ili "lajka" na facebooku našu objavu.

Da ne duljim mislim da nam je što prije potreban ozbiljan sastanak na kojem ćemo donijeti zaključke i ojačati konture onoga što smo, tko smo i koliko nas ima. Ne dolazak na sastanak te napose izostanak bez bilo kakvog oblika "ispričnice" za ne dolazak bi se automatski smatrao izlaskom iz aktivnog dijela neformalne inicijative.

Deset ljudi koji žele vrijedi više od stotinu koji ne znaju žele li. Dok se ne odluče mi moramo ići naprijed. Pregaziti će nas vrijeme i indolentnost koju u posljednje vrijeme nekolicina obilato pokazuje. cyclops
ikristo
Posts : 6
Join date : 2017-10-09
View user profile

Quo vadis Drugo Selo? Empty Re: Quo vadis Drugo Selo?

on Tue Oct 10, 2017 6:36 am
Slažem se s gosp. Sporcu svega.
I.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum